0%

O nama

Mi smo skupina 50 proaktivnih mladih ljudi, volontera koji djeluju i izražavaju svoju kreativnost u sklopu neprofitne, apolitične i nevladine organizacije pod nazivom Debatni klub EFZG.

Naša priča

o_nama2

Svjesni činjenice kako su obrazovanje i inovacije glavni pokretači u svakom danom smislu od ekonomskog do političkog te kako su mladi svakodnevno suočeni sa sve više novih izazova u samorealizaciji, edukacijama o verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji želimo pružiti novi pogled i kvalitetniji pristup društvenim izazovima s naglaskom na one na tržištu rada.

Korištenje novih informacijskih i komunikacijskih tehnologija u digitalnom društvu od iznimne je važnosti, no uočiti pravi trenutak za javni istup, ispravno formulirati svoje misli i kvalitetno poimati argumente suprotne strane ono je što čini razliku, u što treba ulagati kako bi se stvorio bogat ljudski kapital mladih pojedinaca rijetkih vještina i sposobnosti.

Naše aktivnosti

o_nama3

Organiziramo projekte, seminare i konferencije s naglaskom na argumentiranu raspravu i dijalog, unaprjeđujemo studentski standard upotpunjujući znanje studenata u vidu stjecanja neformalnog znanja iz područja govorništva i javnog nastupa.

Svojim projektima postali smo jedna od najprepoznatljivijih studentskih udruga na razini zagrebačkog Sveučilišta.

Naš program

o_nama4

Naš program rada dijelimo na dvije funkcije.

Temeljna je primjerom debate poticati studente na konstruktivnu raspravu o aktualnim gospodarskim, socijalnim i političkim temama te tako ojačati kulturu dijaloga među mladima. Također, organiziranjem tjednih internih radionica potičemo naše članove na usavršavanje prezentacijskih i pregovaračkih vještina.

Druga, ali jednako bitna sastavnica našeg rada jesu četiri funkcijska tima, PR & Marketing, Sales & Sponsorship, Project Management i Human Resources, zaslužna za realizaciju svih naših projekata i uspješno funkcioniranje udruge.

Naši timovi

o_nama5

Debaters Team

Debaters tim se bavi proučavanjem aktualnih tema i učenjem kako pretvoriti mišljenja u konkretne, razrađene i primjerima potkrijepljene argumente. Također, uloga ovoga tima je obavještavanje članova Udruga o aktualnim pitanjima u Hrvatskoj.

HR & Education

Hr & Education je tim zadužen za edukaciju svih članova Udruge, praćenje njihovog osobnog napretka i daljnje usavršavanje. Ujedno, tim se bavi organiziranjem sastanaka, teambuildinga, neformalnih druženja u svrhu zbližavanja svih članova.

PR & Marketing

PR & Marketing tim je glavni za promoviranje Udruge, projekata i svih aktivnosti uz stvaranje i održavanje određenog imidža. Članovi ovoga tima su zaduženi za izrađivanje vizualnog identiteta i marketinškog plana za projekte, pisanju članaka i vođenju internetski platformi.

Project Management team

Project Management tim je glavni za organiziranje projekata. Od početne ideje za projekt, odluka o provođenju, komuniciranje s mogućim gostima, do same realizacije projekta, cijeli je proces kroz koji članovi prolaze i uče o organiziranju i poslovnoj komunikaciji.

Sales & Sponsorship

Sales & Sponsorship tim je za ostvarivanje uspješne suradnje s potencijalnim sponzorima iz poslovnog svijeta. Članovi ovog tima poseban naglasak stavljaju na prenošenje vizije cjelokupne udruge našim potencijalnim suradnicima.

Founder

John Aiteko

About

Business strategy and online marketing ninja. The genius decision maker. He never stop until his client happy with the results.

Awwards

Top 5 SEO Master ’17
CEO of the year ’17

Social profiles