0%
Posted inNovosti UHVATI ME ZA RIJEČ

Treću sezonu projekta “Uhvati me za riječ” zatvara Ivan Šarić!

Najuspješniju i najposjećeniju sezonu projekta „Uhvati me za riječ“ obilježili su vrhunski govornici, vesela publika i mnoštvo inspiracije, a zatvorit će ju najpoznatiji hrvatski stand-up komičar Ivan Šarić.

Stand-up komedijom profesionalno se bavi od 2006. godine, a svoju ljubav prema komediji i današnjoj profesiji otkrio je spontano, kada je i sam bio dio publike komičarskog nastupa Robina Williamsa u Londonu. Nakon toga njegovi nastupi u lokalnim klubovima pridobivali su sve više pozornosti, a karijera nezaustavljivo razvijala.

Najveće postignuće u dosadašnjoj karijeri su mu dva rasprodana nastupa u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog gdje je obilježio 10 godina karijere i dokazao kak se Hrvati vole smijati.

Ivan se dobro snalazi i u marketinškom svijetu gdje je posljednjih 5 godina autor i koautor raznih marketinških i oglašivačkih radova, a njegova kreativna direkcija za video projekt Beck’speriment proglašena je jednom od najboljih digitalnih kampanja.

Kako bi uhvatili Ivana Šarića za riječ posjetite nas na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u četvrtak 3. svibnja u 19h u Kongresnoj dvorani. 🙂

Vidimo se!

Ulaz je besplatan.


Odgovori

scroll up button