Site Loader

Awareness Week je novi projekt u organizaciji Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji je koncipiran kao trodnevna konferencija čiji je glavni cilj podizanje svijesti o aktualnim temama koje su važne za razvoj poslovne budućnosti, zdravog i aktivnog života te financijske pismenosti. 

Svaki dan konferencije posvećen je određenoj temi o kojoj će na predavanjima, interaktivnim radionicama i panelima raspravljati iskusni predavači, profesori i stručnjaci. 
Kako je naglasak konferencije na argumentiranoj raspravi kraj konferencije obilježit će zanimljiva i dinamična debata.

Prvi dan konferencije pod nazivom „Update your mindset“ usmjeren je na razvijanje poduzetničkog duha kod studenata, izazove i barijere s kojima se susreću mladi poduzetnici, ali i prednosti te prilike koje poduzetništvo donosi.

Predavanje na temu „Psihologija uspjeha – kako napraviti razliku na tržištu rada?“ održat će profesor psihologije i ravnatelj Instituta za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala, Boris Blažinić, dok će Mirko Logožar  ukazati na mogućnost uspjeha bez odlaska u inozemstvo pod temom „Kako ostvariti uspjeh u Hrvatskoj“. Za kraj će Tomislav Krišto, mladi poduzetnik i suvlasnik poduzeća za usavršavanje i edukaciju studenata «Štreberaj» pokušati rekonfigurirati način vašeg razmišljanja svojim predavanjem pod nazivom „Design thinking“. Nakon zanimljivih predavanja očekuje vas panel rasprava o izazovima u poduzetništvu u kojoj će sudjelovati mladi poduzetnici s pokušajem mijenjanja mentalnog sklopa i rušenja barijera.

Fizičko, mentalno zdravlje i sport te njihov utjecaj na svakodnevni život tema su drugog dana konferencije pod nazivom „Talk healthy to me“

Uz predavanje profesorice sa Farmaceutsko – biokemijskog fakulteta Lidije Bach Rojecky o antibioticima i placebo efektu te radionicu udruge studenata medicine imenom CroMSIC o mentalnom zdravlju, imat ćete priliku poslušati panel raspravu o zdravom načinu života od ljudi iz sporta i aktivnih sportaša. Naime, na panelu će sudjelovati govornici različitih profila što panel čini još zanimljivijim, a i pružit će vam sliku o sportu i zdravlju iz različitih perspektiva.

Treći dan i zadnji dan „Future is now“ donosi temu posvećenu osobnim financijama i digitalizaciji te njihovoj ulozi danas i u budućnosti. O digitalizaciji govorit će Božo Zeba u ime Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva dok će interaktivno predavanje na temu osobnih financija i njihovog upravljanja održati Snježana Prpić Rudić, inače financijska menadžerica. Cjelokupnu trodnevnu konferenciju zaokružit ćemo zanimljivom debatom kao vrstom sumiranja stečenog znanja. 

Vidimo se na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu od 24. do 26. travnja!
Detaljnije informacije pronađite na našem eventu na Facebook-u pod nazivom „Awareness week“.

Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike.

 

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS