Site Loader

Članovi Debatnog kluba EFZG dobitnici su Rektorove nagrade za projekt ”Uhvati me za riječ”. Nagrada je dobivena u kategoriji f) Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

Aktivni članovi koji su svojim trudom i zalaganjem doprinijeli realizaciji projekta ”Uhvati me za riječ” , na kraju ljetnog semestra dobili su dodatno priznanje za svoj trud od strane rektora Sveučilišta u Zagrebu prof.dr.sc. Damira Borasa, nagradivši ih njegovom nagradom za akademsku godinu 2015./2016.

Rektorovom nagradom nagrađuju se najbolji studentski radovi znanstvenoga sadržaja odnosno umjetnička ostvarenja, a ustanovljuje se radi poticanja znanstvenoistraživačkog i umjetničkog rada te promicanja studentskog stvaralaštva.

Podsjetimo, projekt ”Uhvati me za riječ” osmišljen je kao ciklus predavanja koji je svakog tjedna od njegovog početka, pa do kraja ljetnog semestra, po uzoru na prestižna svjetska sveučilišta, dovodio renomirane pojedince iz javnog života, koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Osnovni cilj projekta ”Uhvati me za riječ” je motivirati studente, te im pružiti potrebne poticaje za početak profesionalne karijere. Predavači su kroz osoban i interaktivan  pristup studentima približili svoj put uspjeha, te ih na taj način pokušali ohrabriti u ostvarivanju njihovih vlastitih snova i ambicija.

U prvom ciklusu projekta ”Uhvati me za riječ” nastupali su: Saša Buneta, Nenad Bakić, Miroslav Ćiro Blažević, Tonči Huljić, Kristina Ercegović, Hrvoje Prpić, Sheen Ayukawa, te Ida Pandur.

Svim dobitnicima Rektorove nagrade upućujemo iskrene čestitke te se veselimo novim projektima i uspjesima! 🙂

rektorova-nagrada-skupna-fotka

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS