Site Loader
U suradnji udruge Somnium s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, Debatnim klubom EFZG, Studentskim zborom EFZG i Hrvatskom poštanskom bankom, organizira se College2Business konferencija u Zagrebu.
Što želite raditi u životu, jedno je od često postavljenih pitanja studentima. Brojni ne znaju što žele, nisu upućeni u mogućnosti koje im se pružaju ili uspjeh u Hrvatskoj smatraju nemogućim pa planiraju svoje prilike iskoristiti izvan države.

Odgovore na postavljena pitanja donosi College2Business konferencija koja će se održati u petak 26.5. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Link na event nalazi se ovdje.

U sadašnjem stanju u državi, gdje se u posljednjih pet godina iz Hrvatske iselilo preko 150 tisuća mladih, College2Business konferencija predstavlja mjesto koje će mladima inspirativnim pričama pružiti novu perspektivu te im praktičnim edukacijama pomoći u daljnjem poslovnom razvoju.
Neki od uspješnih predavača i panelista koje ćete imati prilike poslušati na C2B konferenciji u Zagrebu su: Damir Ciglar (Imago Ogilvy), Viktor Drago (Cro A Porter), Vesna Vlahović Dašić (Coca-Cola Adria), Davor Debrecin (Svinaweb), Boris Zatezalo (Degordian), Matej Lončarić (JoomBoos), Maja Lapić (Styria Media Grupa)  Tomislav Pancirov te brojni drugi.

Ulaz je besplatan za sve sudionike, a ukoliko želite sudjelovati na konferenciji i biti dio ove uspješne priče, potrebno je ispuniti prijavnicu.

Više informacija o konferenciji dostupno je i na Facebook stranicama konferencije

Vidimo se u petak 26.5. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u dvorani 3!

 

 

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS