Site Loader

Debatni klub EFZG osnovan je potkraj 2014. godine, te je time jedna od mlađih udruga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Uvidjevši potrebu za što boljom komunikacijom i argumentiranom raspravom među studentima, odlučili smo osnovati debatni klub, gdje se upravo uče i usavršavaju komunikacijske i govorničke vještine. Želimo potaknuti studente na raspravu o aktualnim gospodarskim, socijalnim i političkim temama, te kroz svoje događaje ojačati kulturu dijaloga među mladima. Također, Debatni klub EFZG strukturno je podijeljen na 4 funkcijska tima:

  • HR & education – osmišljavanje tjednih sastanaka, edukacije za turnire i praćenje napretka članova kluba
  • PR & marketing – stvaranje slike udruge, brandiranje projekata, suradnja s medijima i udrugama 
  • ER & projects – planiranje, provedba i koordinacija projekata, suradnja s partnerima
  • Finance & logistic – pisanje financijskih izvještaja i praćenje financija za potrebe kluba, pisanje dokumentacije za natječaje

Putem funkcijskih timova organiziramo rad udruge i rad na našim projektima i eventima. Projekte koje valja izdvojiti su Govornička škola i Uhvati me za riječ. Također vrijednost naših projekata prepoznata je od strane akademske zajednice i Sveučilišta u Zagrebu, te tako možemo istaknuti Posebnu dekanovu nagradu za Govorničku školu te Rektorovu nagradu za projekt ”Uhvati me za riječ”.

Prijave traju od 21. do 30. studenog, a prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, neovisno s kojeg fakulteta dolaze. Nakon prijave na obrazac do kojeg možete doći ovdje, potencijalne članove zovemo na intervju, gdje evaluacijski odbor odlučuje tko je adekvatan za koji tim i tko će pristupiti Klubu. Važno je napomenuti da tražimo mlade, proaktivne osobe koje su voljne naučiti nešto dodatno uz vrijeme provedeno na studiju te se ne boje izazova. Nije bitno ukoliko se netko prvi puta susreće sa studentskom debatom, jer će ti članovi imati edukaciju iz osnova debatiranja, a oni napredniji mogu sudjelovati na domaćim i međunarodnim turnirima pod zastavom Debatnog kluba EFZG.

Prijavi se sada, čekamo te! 🙂 

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS