Site Loader

 Nakon šestorice prethodnika, naša posljednja gošća; glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, u vedrom i pozitivnom duhu zatvorila je ovogodišnji ciklus predavanja „Uhvati me za riječ“.

„Uhvati me za riječ“ projekt je koji se održava već drugu godinu za redom, a cilj projekta je ugostiti renomirane pojedince iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Gostovanje se održava u obliku predavanja navečer na fakultetu.

Dosadašnji gosti, druge sezone projekta koji su nastupali bili su K-1 i MMA legenda Mirko Cro Cop Filipović, komunikolog i sveučilišni profesor Kristijan Sedak, izvršni direktor Tankerske Next Generation John Karavanić, frontmen Zabranjenog pušenja Davor Sučić, ekonomski analitičar Milan Račić te glazbenik Petar Grašo.

Doris Pinčić Rogoznica hrvatska je kazališna, filmska i televizijska glumica te radijska i televizijska voditeljica. Unatoč svom uspjehu i popularnosti, ostala je dosljedna tradicijskim vrijednostima, svojoj prirodnosti i vedrini.

Svi koji su došli na predavanje, imali su tako prilike slušati o trnovitom putu do uspjeha, balansiranju obiteljskog i poslovnog života te mnogim drugim temama. Naša gošća s nama je podijelila priču o glumi kao svojoj strasti, govoreći da je čak odbila bolje plaćenu ulogu kako bi mogla raditi na onoj manje plaćenoj koju će odraditi sa strašću. Navela je svoje roditelje kao velike motivatore i podršku koja je potrebna svim mladim ljudima, a dodatno je naglasila ulogu obiteljskog života citirajući Marylin Monroe koja je rekla da karijeru ne možeš zagrliti kada dođeš kući.

Iako si je u jednom trenutku svoje karijere, zaradom mogla priuštiti kupnju automobila ili nešto slično, naša gošća kazala je kako se svejedno osjećala kao milijarder jer je znala da je svojim radom onoga što zbilja voli stekla taj novac.
Svima nam je poručila da ne smijemo odustajati od vlastite sreće te moramo dati sve od sebe da si je stvorimo.

Zahvalni smo našoj posljednjoj gošći i prethodnim gostima u drugoj sezoni projekta “Uhvati me za riječ” na brojnim savjetima i motivirajućim porukama koje su nam uputili s ciljem ohrabrenja i podrške.
Upravo tih riječi ćemo se sjetiti u teškim razdobljima i trenucima na vlastitim putevima ka uspjehu. Stay tuned! 🙂

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS