Site Loader

Sedma gošća niza predavanja projekta Debatnog kluba EFZG – „Uhvati me za riječ“ te ujedno i prva dama na našem projektu ove godine održavanja, bit će kazališna, televizijska i filmska glumica te radijska i televizijska voditeljica – Doris Pinčić Rogoznica. Predavanje će se održati 11. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u dvorani 3 s početkom u 18 sati, a ulaz je za sve slobodan.

Projekt se održava već drugu godinu zaredom, a cilj je dovesti renomirane pojedince iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Dosadašnji gosti koji su prethodili bili su K-1 i MMA legenda Mirko Cro Cop Filipović, komunikolog i sveučilišni profesor Kristijan Sedak, izvršni direktor Tankerske Next Generation John Karavanić, frontmen Zabranjenog pušenja Davor Sučić, ekonomski analitičar Milan Račić te glazbenik Petar Grašo.

Doris Pinčić Rogoznica najpoznatija je po ulozi Lare iz serije Larin izbor koja nas je ne tako davno sve uspjela prikovati za male ekrane, a okušala se i na filmskom platnu. Trenutno radi kao radijska i televizijska voditeljica na Narodnom radiju te RTL Televiziji. Završila je osječku Akademiju drame i lutkarstva, a 2013. godine dobila je i priznanje za predstavu „Lutka“ za najbolju mladu glumicu do 28 godina. Majka je jednog dječaka te javno lice prepoznatljive karizme i zasigurno zanimljive priče koju možete poslušati na EFZG-u 11. svibnja. Nakon svega navedenog, bila bi šteta propustiti predavanje naše gošće te vas stoga sve pozivamo da se okušate u pokušaju hvatanja za riječ Doris Pinčić Rogoznice! Više informacija saznajte na linku.

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS