Site Loader

 

Drugi gost projekta „Uhvati me za riječ“  stručnjak je za komunikaciju Kristijan Sedak.
Nakon što je naš prvi gost Mirko Filipović podijelio korisne životne savjete i zabavio publiku prepune Kongresne dvorane EFZG-a, ništa manje ne očekujemo ni ovaj četvrtak. 

Kristijan Sedak  profesor je komunikologije na Odjelu za komunikologiju pri Hrvatskom katoličkom sveučilištu profesor je koji se  bavi govorništvom, neverbalnom komunikacijiom, političkim kampanjama te sportskim PR-om.

Garantiramo vam da će svojim iskustvom i obrazovanjem sa svima prisutnima podijeliti savjete i trikove koji ne pomažu samo političarima i sportašima, već i studentima i mladima.

Zanimaju li vas odgovori na pitanja “Kako prepoznati lažljivca?” te “Kako točno eksplicitni sadržaj prodaje proizvod?” koji zasigurno zvuče vrlo intrigantno. Pridružite nam se u četvrtak.  Ulaz je za sve slobodan.

Važno je napomenuti da bez Kristijana Sedaka, ne bismo mogli realizirati naš projekt Govornička škola”  u Crikvenici. Govornička škola je projekt osmišljen kao niz predavanja i seminara na kojima su polaznici imali priliku slušati o neverbalnoj komunikaciji, javnim nastupima i retorici te u konačnici u obliku vježbi i sami se u tome okušati.  Projekt je podignut na višu razinu uključivši ne jedno već dva Sveučilišta, riječko i zagrebačko. Uspjeh Govorničke škole je prepoznat i od strane Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Projekt se okrunio dvijema Dekanovim nagradama 2015. i 2016. godine. 

Sada i vi imate priliku poslušati još kvalitetnih savjeta ovog stručnjaka za situacije u kojima se svi nalazimo: verbalna i neverbalna komunikacija, držanje govora te izražavanje mišljenja.

Predavanje će se održati 23. ožujka 2017.  na EFZG-u s početkom u 18 sati.  Sigurni smo da ima mnogo toga mudrog i korisnog za reći, a možda baš ti budeš taj ili ta koji je uspio Kristijana Sedaka uhvatiti za riječ!

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS