0%
Posted inNovosti

Google – learn digital

Prije nego što krene nova akademska godina i započnu naše uobičajne obaveze i rutina donosimo vam popis besplatnih Google tečajeva uz koje možete naučiti ili proširiti svoja znanja o poslovanju i online alatima koji će vam pomoći da unaprijedite sebe i svoju karijeru.

Google je osigurao više od deset tečajeva koji vam mogu donijeti nove digitalne vještine koje će u bliskoj budućnosti biti nezaobilazne za posjedovati. Tečajevi su na engleskom jeziku, ali imaju i prijevod na hrvatski jezik i sve su ih izradili Googleovi treneri. Svih petnaest tečajeva sadrži praktične vježbe i primjere iz stvarnog života i nakon uspješnog položenog završnog ispita dobivate certifikat koji možete priložiti svom životopisu ili LinkedIn profilu.

Neki od njih su uvodni, a neki tečajevi poput “Osnova digitalnog marketinga” imaju više modula koji pokrivaju puno šire područje. Neki od njih vas mogu uspješno naučiti kako stvoriti digitalnu prisutnost, štititi poslovanje od hakera ili kako poboljšati učinkovitost svoje tražilice ( SEO ) i kako koristiti online oglašavanje ( SEM ). Svi tečajevi sadrže videozapise, neograničeni pristup i jednostavne savjete za implementiranje naučenog kako bi učenje bilo maksimalno olakšano.

Svaki od ovih tečaja idealna je prilika za razviti dodatne kompetencije koje će vam u životu zasigurno koristiti i osigurati prednost pred drugima, a vama ostavljamo na izbor koji ćete odabrati. Popis tečaja možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://learndigital.withgoogle.com/digitalnagaraza/courses


Odgovori

scroll up button