0%
Posted inGOVORNIČKA ŠKOLA Novosti Projekti

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta

Govornička škola za studente zagrebačkog i riječkog sveučilišta, održat će se u Crikvenici od 28. do 30. listopada 2016. godine. Školu organizira Debatni klub EFZG  i Hrvatska udruga mladih (HUM)  u suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) već drugu godinu zaredom organiziraju ovaj projekt, koji se pokazao vrlo uspješnim prošle godine, na kojem je sudjelovalo 30 studenata sa Sveučilišta u Zagrebu.

Tijekom redovitih predavanja na fakultetima, studenti nemaju mogućnost za dodatan razvoj komunikacijskih vještina, što je jedan od glavnih motiva za organizaciju Govorničke škole.  Cilj škole je pripremiti studente za kvalitetniju poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, samostalno i uvjerljivo prezentiranje, oslobađanje od straha javnog nastupa te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju.

Govorničku školu pohađat će ukupno 80 studenata koji će tijekom trodnevne edukacije slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, te steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu. Svi sudionici bit će smješteni u Hotelu Vila Ružica u Crikvenici gdje će se održati i cjelokupni program škole.

Early birds cijena kotizacije iznosi 400 kuna za studente iz Zagreba i 300 kuna za studente iz Rijeke, te traje do 10. listopada. Standardna kotizacija nakon 10. listopada iznosi 500 kuna za Zagrebačke i 400 kuna za Riječke studente. Prijave se vrše putem linka ovisno o Sveučilištu. Prijave za Sveučilište u Zagrebu i prijave za Sveučilište u Rijeci. Osim predavanja, svaki će se dan održavati tematska druženja, s ciljem dodatnog međusobnog upoznavanja studenata.

govornicka_fbevent

Prijaviti se mogu svi studenti sa Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci, neovisno o godini studija, a sve informacije o prijavama mogu se pronaći na Facebook Eventu i na Facebook stranici Debatnog kluba EFZG. Debatni klub EFZG uspješno je sudjelovao u nizu kvalitetnih projekata, od kojih posebno valja naglasiti organizaciju međunarodnog studentskog turnira u debati – Zagreb Open 2015, prošlogodišnju Govorničku školu 2015 te projekt ”Uhvati me za riječ”.

Želja organizatora je da Govornička škola i idućih godina, okupi proaktivne studente, koji žele steći nova znanja i vještine iz područja komunikacije, govorništva i javnog nastupa te pritom steći nova poznanstva. 🙂 

 


Odgovori

scroll up button