0%
Posted inINVEST UP

InvestUP

Tvoja poduzetnička ideja je na korak do realizacije !

Prijavi se i educiraj o svemu što je potrebno za pokretanje vlastitog poduzeća. O svojoj ideji ćeš dobiti povratnu informaciju od iskusnih investitora, a također ćeš imati priliku pitchirati svoju ideju pred žirijem koji čine najiskusniji u svijetu poduzetništva te osvojiti vrijedne nagrade !

U suradnji s vodećim partnerskim organizacijama i institucijama iz svijeta poduzetništva putem održavanje edukacijskih konferencija te završnog natjecanja, želimo potaknuti studente Sveučilišta u Zagrebu da se aktivno uključe u pokretanje vlastitih poduzetničkih ideja i razviju prijeko potrebne vještine za pokretanje startupa i opstanak na turbulentnom gospodarskom tržištu i poslovnom svijetu.

Projekt se održava u tri termina :

19. ožujka – Konferencija – Ekonomski fakultet Zagreb

Projekt će biti izvođen u suradnji s CRANE-om, drugim institucijama i poduzetnicima u obliku konferencije – panela.

Panel će se poglavito baviti sljedećim pitanjima: U koje se startupe danas najviše ulaže i zašto? Kako izgleda budućnost ulaganja u startupe? Kako pokrenuti uspješan startup? Boostrapping tj. ulaganje vlastitog kapitala

1.panel – 11.00 – 12.30h

Panelisti – Zvonimira Orešar, Zoran Miliša, Stevica Kuharski, Kristina Ercegović, Enriko Parlaj

12.30 – 13.00h – Coffee break

2.panel – 13.00 – 14.00h
Albert Gajšak, Nikola Zec, Dario Begonja

16. travnja – Mentoriranje – Ekonomski fakultet Zagreb

Predavanja stručnjaka iz različitih polja poduzetništva ( Igor Mladinović – Imago), Kristijan Gregorić ( Valicon )

Prijavljeni timovi i osobe pitchiraju svoju ideju pred poslovnim anđelom g. Hrvojem Prpićem koji će potom dati povratnu informaciju o tome što bi se moglo poboljšati i kako usmjeriti ideju u pravom smjeru.

7. svibnja – Završna konferencija/finale – Ekonomski fakultet Zagreb

Žiri koji se sastoji od osoba u svijetu startupa saslušat će završno pitchiranje te sudionicima dati kratak osvrt nakon svakog izlaganja o prezentiranom kako bi na kraju izabrali pobjednički tim s najperspektivnijom idejom.

LINK ZA PRIJAVU : https://docs.google.com/forms/d/1UzPLN8UEWw85BKNJQIMe3jTKKWiTGd3K8BNcwkTW0qs/edit
( prijavljuju se samo studenti koji imaju poduzetničku ideju i žele je predstaviti, sva predavanja i konferencije su otvorena za sve koji žele čuti i naučiti više o tematici koja se obrađuje ovim putem)

 

*ZBOG NOVONASTALE SITUACIJE PROJEKT SE ODGAĐA DO DALJNJEG*

 


Odgovori

scroll up button