0%
Posted inNovosti UHVATI ME ZA RIJEČ

Ivan Šarić oduševio studente i održao zadnje predavanje treće sezone projekta “Uhvati me za riječ”

Zadnje predavanje u sklopu projekta „Uhvati me za riječ“ Debatnog kluba EFZG održao je najpoznatiji hrvatski stand-up komičar Ivan Šarić. U Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu sa studentima je podijelio uspone i padove koje je doživio tijekom studiranja i karijere.

Uz zanimanje za ekonomiju i marketing, u studentskim danima, za koje kaže da su odličan period njegovog života, puno je vremena provodio u raznim studentskim udrugama gdje je stekao razna praktična znanja iz organizacije i ljudskih odnosa. Isto tako, posvetio se studentskim poslovima i tako naučio poštovati svako radno mjesto.

Vrlo je brzo shvatio da se ne treba uklapati. Zato je pronalazio kreativne i zanimljive načine kako bi se prijavio za poslove koji su ga zanimali. Tako je shvatio da je suočavanje sa strahovima važan dio života koji treba savladati.

Njegov uzor i inspiracija je Leonardo da Vinci jer je bio svestran. Od njega je naučio da u životu nema prečaca i da treba početi od nule te da ne treba žuriti kako bi stvari sjele na svoje mjesto.

Iako je sa stand-upom krenuo kao hobijem, na kraju je to postao njegov core business. Svoju karijeru gradio je postepeno i s puno strasti, a sa studentima je podijelio pozitivne i negativne strane slave koja dolazi uz njegov posao. Za kraj, Ivan nam je poručio da, kada radiš ono što voliš, stalno ćeš raditi jer u tome uživaš.

Ovim predavanjem završena je treća sezona projekta „Uhvati me za riječ“ koji je i ove godine okupio iznimne i uspješne pojedince iz različitih područja, a oni su svojim životnim i poslovnim pričama motivirali i inspirirali studente.

Hvala svim predavačima i studentima koji su sudjelovali na projektu. Vidimo se sljedeće godine!


Odgovori

scroll up button