Site Loader

Uhvati me za riječ ” projekt je Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta u Zagrebu koji se ove godine održava drugi puta zaredom. Prošle je godine nagrađen Rektorovom nagradom, a cilj projekta je renomirane pojedince uspješne u svojim područjima djelovanja približiti studentima i mladima. Projekt se sastoji od niza predavanja četvrtkom navečer na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Naši dosadašnji gosti bili su K-1 i MMA legenda Mirko Filipović te stručnjak za komunikaciju Kristijan Sedak s Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Već prvim predavanjem Mirka Cro Cop Filipovića, oborili smo prošlogodišnje rekorde posjećenosti, napunivši Kongresnu dvoranu EFZG-a. Drugi govornik Kristijan Sedak, udijelio je brojne savjete bazirane na svakodnevnim primjerima iz komunikacije

Netko je davno kazao da je ljepota u različitosti, pa tako i mi želimo ugostiti što širi spektar predstavnika ljudskih djelatnosti. Stoga smo odlučili ugostiti bivšeg studenta Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Johna Karavanića, koji je uspješni izvršni direktor Tankerske Next Generation (TNG), jedne od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj. Iako je osnovana 2014. godine, tvrtka TNG dobitnik je i prestižne nagrade Zagrebačke burze za izniman doprinos tržištu kapitala, čime se ne mogu mnogi pohvaliti. John Karavanić majstor je ulaganja koji je spretnim financijskim elementima i radnjama uspio izvesti čuda u prikupljanju kapitala za ulaganja čime je premašio očekivanja mnogih.

 

Zanimaju li vas financije, burze i ulaganja, sigurno smo da ćete otići bogatiji za pokoji mudar savjet. Dolaskom možete osvojiti nagradu:  godišnju pretplatu časopisa Lider. 
Vjerujemo da će, kao i naši prethodni govornici, oduševiti publiku. Predlažemo vam da pokušate biti ta ili taj koji će ga uhvatiti za riječ, a u tome se možete okušati 30. ožujka na EFZG-u u dvorani 3  s početkom u 18 sati!  Ulaz je za sve slobodan.

Budite i vi Lideri i dođite na predavanje.  Uhvatite Johna za riječ!

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS