0%
Posted inNovosti

Ljetna prilika za početak karijere – CloudSense d.o.o. traži Junior System Administrator (m/ž)

CloudSense kao platforma predviđena za upravljanje pretplatnicima i trgovinom, stvorena je za velike i složene usluge u tijeku. Svjetski poznate kompanije za komunikacije, medije i komunalne usluge vjeruju da uz pomoć njihovih usluga brže pokreću, prodaju i ostvaruju Salesforce.

Od početka 2009. godine CloudSense raste nevjerojatnom brzinom. Već više od jednog desetljeća isporučuju mjerljive rezultate tvrtkama, uključujući Telefonica, Spotify i EDF. Danas zapošljavaju više od 350 ljudi u 12 ureda koji se protežu u Europi, Sjedinjenim Državama i azijskom Tihom oceanu. Potaknuti strašću prema poslu, neumorno rade na tome da kroz inovativnu tehnologiju i pouzdano partnerstvo pruže dobitnu prednost.

Ukoliko se želiš pridružiti iskusnom timu stručnjaka, imaš priliku prijaviti se za radno mjesto Junior System Administrator (m/ž).

Od tebe se traže sljedeća znanja i vještine: poznavanje IT i Network tehnologija (Active Directory, DNS, DHCP, TCP/IP, DHCP, DNS), poznavanje Juniper/Cisco mrežne opreme, poznavanje Linux operativnih sustava, poznavanje virtualizacije (VMware ESXi), aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu.

Ostale napomene i uvjeti: Student/ica TVZ-a, FER-a, FOI-a, srodnog fakulteta ili usmjerenja. Traži se kandidat/kinja s aktivnim znanjem engleskog jezika u govoru i pismu, koja je savjesna, odgovorna, proaktivna i dostupna minimalno 3 dana u tjednu (poželjno više). Student mora imati studentska prava još minimalno godinu dana, te treba biti visoko motivirana, odgovorna i savjesna, osoba spremna raditi u timu i brzo učiti.

Početak i očekivano trajanje posla: kolovoz / na duži period.

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti slanjem životopisa (na engleskom jeziku) putem ovog linka.  

Detaljan opis posla nalazi se na web stranici Sveučilišnog centra u Zagrebu.


Odgovori

scroll up button