0%
Posted inNovosti

Ljetna prilika za početak karijere – L’Oreal Adria d.o.o traži prodajnog asistenta/icu

Ljetna prilika za početak karijere – L’Oreal Adria  d.o.o traži prodajnog asistenta/icu

L’Oreal je vodeća multinacionalna kompanija koja već dugi niz godina pomiče granice u svijetu tradicionalnih i digitalnih strategija. S iskrom za istinsku kreativnost, ovdje rad nikako nije monoton što zaposlenje u ovoj tvrtcito čini uzbudljivim. Posao je izazovan, ali osnažujuć i nagrađujući. Radi se o grupi ispunjenoj mogućnostima, a ukoliko im se pridružiš bit ćeš dio zajednice 158 nacionalnosti gdje se govori 58 različitih jezika u 150 zemalja, također posjedujući u portfelju grupe 36 prepoznatljivih međunarodnih Brandova mogućnosti su bezgranične.

Pridruži se ovom regionalnom L’Oréal timu i prijavi se za radno mjesto Prodajnog i Divizijskog Asistenta/icu.

Posebni uvjeti, znanja i vještine koja se od tebe zahtijevaju su: student s aktivnim studentskim pravima barem sljedećih 12 mjeseci, poželjno usmjerenje studija u ekonomskom / trgovinskom smjeru, napredno poznavanje MS Officea, posebice Excela (obvezno), vrlo detaljna osoba, samostalna u svom radu ( nakon relevantne obuke), proaktivna i komunikativna, orijentirana prema komercijalnom području, osoba s izraženim analitičkim sposobnostima, mogućnost rada minimalno 6 sati dnevno kroz cijeli tjedan, fluentnost u engleskom jeziku, iskustvo rada u SAP-u je prednost.

Neki od Divizijski orijentiranih zadataka s kojima bih se susretao/la sastoje se od: obavljanja dnevnih administrativnih poslova kako bi se osigurala funkcionalnost prodajnog odjela, narudžba materijala, interne narudžbe, putni nalozi, putni obračuni i sl. Dok su neki od prodajno orijentiranih zadataka sljedeći: Izrada različitih prodajnih izvještaja na tjednoj i mjesečnoj bazi (sell-in, sell-through, stock), prikupljanje i obrada povrata distributera, kreiranje narudžbenica, kredit nota, bliska suradnja s controllingom po ostalim pitanjima troškova i njihove rezervacije i sl.

Prijavi se putem online prijave sa svojim životopisom do 28.07.

Napomena: detaljan opis posla na engleskom jeziku nalazi se ovdje.


Odgovori