Site Loader

Nakon kraće blagdanske pauze, nastavljamo punom parom. Naš projekt „Uhvati me za riječ“ dobiva svog petog govornika, a to je diplomirani ekonomist i pravnik koji je trenutno na poziciji ekonomskog analitičara, Milan Račić.

Podsjećamo, ovo je već druga sezona održavanja našeg nagrađivanog projekta „Uhvati me za riječ“, a ove smo godine već ugostili K-1 i MMA borca te ikonu hrvatskog sporta Mirka Filipovića, komunikologa i profesora s Hrvatskog katoličkog sveučilišta Kristijana Sedaka, izvršnog direktora jedne od najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj Tankerske Next Generation, Johna Karavanića te glazbenu legendu ovih prostora, frontmena Zabranjenog pušenja, Davora Sučića. Cilj projekta je renomirane i različite individue iz našeg života koje su iznimno uspješne u onome čime se bave, približiti studentima i mladima kroz njihovo predavanje na Ekonomskom fakultetu u večernjim satima.

Milan Račić popularnost i zanimanje javnosti stekao je kao kolumnist, radivši tako kao komentator čak i za Wall Street Journal. U svom životopisu ima brojne renomirane kompanije u kojima je radio kao pravni savjetnik ili na visokoj funkciji direktora, potpredsjednika, predsjednika ili osnivača. Vodi i aktivan obiteljski život, otac je četvero djece čime svakako dokazuje da može udijeliti brojne savjete i o balansiranju obiteljskog i poslovnog života. Bio je i jedan od kandidata za nezavisnog ministra gospodarstva.

Ako te zanimaju ekonomija, gospodarstvo, financije, trendovi u globalnoj ekonomiji, ali i goruća ekonomska pitanja koja su podvojila društvo i tiču se svih nas – poput aktualne situacije s Agrokorom, želiš li čuti stručni komentar i mišljenje, pozivamo te da pokušaš našeg sljedećeg govornika uhvatiti za riječ! Predavanje će se održati 20. travnja s početkom u 18 sati, a mjesto je dvorana 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ulaz je slobodan.

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS