Site Loader

Nakon inspirativnog otvorenja ovogodišnjeg ciklusa i predavanja Ane Bučević, pred nama je drugo predavanje treće sezone projekta „Uhvati me za riječ“. Svojom životnom pričom inspirirat će nas naš sljedeći gost predavač koji dolazi iz svijeta businessa i glazbe.

Tomo Ricov, jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-eva s radio postaje Yammat, poduzetnik, direktor event agencije, jedan od naboljih event menadžera u Hrvatskoj, ali i regiji, ispričat će nam kako je spojio svoje ljubavi i pretvorio ih u uspješne poduzetničke pothvate.

Ovaj veliki zaljubljenik u glazbu zapravo je diplomirani pravnik, ali je slijedio svoje snove i ideje koje su ga odvele u drugom pravcu. Jedna od njegovih najpoznatijih i najvećih poslovnih ideja je Weekend Media Festival, najveći medijski festival u regiji koji se održava u Rovinju svakog rujna, a organizira se već dugi niz godina. Na njega je iznimno ponosan, a neki od razloga za to su pretvaranje Rovinja u kongresnu i festivalsku destinaciju te okupljanje svih najvećih medijskih imena i onih koji to žele postati na jednom mjestu. Kako festival raste iz godine u godinu bit će zanimljivo čuti koje se to prepreke pojavljuju u organizaciji ovako velikog događanja.

S obzirom na iskustvo u agenciji Pepermint, sigurni smo da će nam Tomo ispričati zanimljive priče o ostalim projektima na kojima je radio, ali i svoj životni put koji ga je doveo do posla u kojemu danas  uživa, koji je njegova ljubav i najveća zabava.

Ovo predavanje izvrsna je prilika za sve studente ekonomskog područja i one koje žele znati više o marketingu, organizaciji događanja, ostvarenju vlastitih ideja i poduzetništvu jer je naš gost ostvario izniman uspjeh u svim sferama. Zato u četvrtak 22.ožujka dođi na Ekonomski fakultet u Zagrebu i probaj ga uhvatiti za riječ! 

Vidimo se!

Ulaz je slobodan.

 

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS