Site Loader

Debatni klub EFZG i drugu godinu za redom nastavlja s projektom ”Uhvati me za riječ”.  Projekt je osmišljen kao ciklus predavanja kojima će se nastojati premijerno u Republici Hrvatskoj, po uzoru na prestižna sveučilišta kao što su Harvard, Stanford, Cambridge i ostala poznata sveučilišta, organizirati predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Kroz predavanja govornici će pokušati studentima približiti njihov put do uspjeha te ih savjetovati kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet.

                                                                   

Cilj projekta je motivirati studente na borbu za uspjeh, a postoji li bolja osoba za probijanje leda od Mirka Filipovića, čovjeka koji je karijeru izgradio boreći se u ringu? Mirka većina najbolje poznaje po borilačkoj karijeri i pobjedama u ringu, jer ipak se radi o bivšem boksaču, kickboksaču, K-1 i MMA borcu, no ne smijemo zanemariti ni činjenicu da je bio pripadnik Specijalne policije – ATJ Lučko.

Upravo je taj dio njegove karijere zaslužan za njegov nadimak, CRO COP, a svi koji žele saznati kako ga je dobio mogu to čuti u četvrtak 16.3.2017. u 18:00 sati na predavanju.

                                                 

Iako je njegova sportska karijera završila nakon trijumfalnog osvajanja Rizinnovog Grand Prixa u Japanu, vjerujemo da naš svestrani gost ima mnoštvo zanimljivih priča i korisnih savjeta za buduće poduzetnike i inovatore te mlade hrvatske nade.

Kako ne biste propustili čuti priču o uspjehu CRO COP-a, pridružite nam se u četvrtak, 16. ožujka 2017. u 18 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Zagrijte se i ponesite svoje boksačke rukavice te pokušajte uhvatiti Mirka za riječ!
Ulaz je slobodan!

Više informacija možete saznati na linku: 
http://bit.ly/UMZR-MirkoFilipovic-CROCOP

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS