Site Loader

Projekt Debatnog kluba EFZG ”Uhvati me za riječ”, osmišljen je kao ciklus predavanja koji će u periodu od 3. do 5. mjeseca, četvrtkom navečer na Ekonomskom fakultetu, nastojati premijerno u Republici Hrvatskoj, po uzoru na prestižna sveučilišta kao što su Harvard, Stanford, Cambridge, organizirati predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Kroz predavanja govornici će pokušati studentima približiti njihov put do uspjeha, te ih savjetovati kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet.

Prvo predavanje u ciklusu predavanja projekta ”Uhvati me za riječ”, uspješno je održano 31.3.2016. godine. Prvi govornik, koji je otvorio projekt i probio led, bio je najpoznatiji glas Zagreba – Saša Buneta.

Drugo predavanje u ciklusu, održat će se u četvrtak, 7.4.2016. godine, u Kongresnoj dvorani (dv. 15) Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 18 sati. Drugi govornik koji će održati predavanje renomirani je hrvatski poduzetnik i investitor Nenad Bakić.

Nenad Bakić istaknuti je hrvatski poduzetnik, po struci matematičar, no ljubav prema financijama odvela ga je na neke druge horizonte. Osnivač je portala MojPosao, čija kvaliteta je prepoznata i kupljena od velikog britanskog portala DailyMail. Dioničar je mnogih poduzeća od kojih se najviše istiću ”Đuro Đaković” i hotelska grupacija ”Valamar Riviera”. Glavni je urednik web stranice i bloga ”Eclectica”, čija je misija edukacija javnosti o investiranju u dionice i druge vrijednosne papire. Dođite svi kako bismo zajedno stupili u dijalog s izuzetno cijenjenim poduzetnikom, razmijenili iskustva i time preskočili koju stepenicu na putu do uspjeha.

Predavanju će nazočiti dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, Lajoš Žager.

Više informacija možete pronaći na poveznici ili na Facebook stranici Debatnog kluba EFZG.

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS