Site Loader

Projekt Debatnog kluba EFZG ”Uhvati me za riječ”, osmišljen je kao ciklus predavanja koji će u periodu od 3. do 5. mjeseca, četvrtkom navečer na Ekonomskom fakultetu, nastojati premijerno u Republici Hrvatskoj, organizirati predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Takva praksa već je uobičajena na prestižnijim svjetskim sveučilištima kao što su Cambridge, Harvard, Stanford. Cilj predavanja je da govornici prenesu svoja iskustva i motiviraju studente, kako bi oni samo krenuli na put ka uspjehu. Partner na projektu je Hrvatska udruga mladih (HUM).

Do sada je na projektu nastupalo troje govornika: glumac – Saša Buneta, poduzetnik i investitor – Nenad Bakić i trener svih trenera – Miroslav Ćiro Blažević, koji su svaki na svoj način prenijeli svoju životnu priču i probali motivirati studente za velike stvari.

Predavanja su koncipirana kao 45 minutno izlaganje govornika, gdje govornici predstavljaju sebe i približavaju studentima svoje obrazovanje, početke, trenutak u kojem su došli do svoje ideje koja im je promijenila život, te ono što je studentima najzanimljivije, prepreke koje su ih dočekale na tom putu i kako su ih prebrodili. Nakon izlaganja, studenti imaju priliku  ravnopravno diskutirati s govornicima.

Na četvrto predavanje ”Uhvati me za riječ” , dolazi poznati hrvatski tekstopisac, skladatelj, glazbenik i producent – Tonči Huljić. Krajem 70-ih godina, osnovao je poznatu grupu Magazin. U 90-im godinama počeo se baviti klasikom, te je otkrio jednog od najboljih svjetskih pijanista Maksima Mrvicu.  Bio je vlasnik Croatia Records-a, te se okušao u producentskim vodama na televizijskim ekranima. Prošle godine bio jedan od članova prvog regionalnog talent showa X Factor Adria.

Predavanje će se održati u četvrtak, 21. travnja 2016. godine u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, s početkom u 18 sati. Više informacija možete pogledati na linku.

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS