Site Loader

Nakon K-1 i MMA legende Mirka Filipovića, komunikologa i sveučilišnog profesora Kristijana Sedaka, izvršnog direktora Tankerske Next Generation Johna Karavanića, frontmena Zabranjenog pušenja Davora Sučića te ekonomskog analitičara Milana Račića koju su zauzeli govorničku poziciju dosad, ulogu dolazi preuzeti Petar Grašo.

Svi naši govornici ispričali su nam priču o svom životu i karijeri, neposustajanju i upornosti, time ispunivši cilj našeg projekta: uspješne i istaknute pojedince približiti onima koji će to tek postati. Sigurni smo da u ostvarenju cilja projekta neće zaostajati ni naš sljedeći gost; pjevač, kantautor, kompozitor i tekstopisac poznata glasa i karizme – Petar Grašo.

Petar Grašo kamen temeljac svog uspjeha postavio je još devedesetih godina kada je krenuo u osvajanje naših prostora samostalnom karijerom te kao autor pjesme ”Boginja” s kojom je Oliver Dragojević nastupao na Dori. Od tih dana, niže uspjehe bez prestanka, a njegov album ”Utorak” prodan je u više od 60 tisuća primjeraka. Nedavno se vratio na scenu nakon kraće pauze hitom ”Moje zlato” koje je ujedno i njegov najveći regionalni hit koji nas je sve zarazio. Nakon svega navedenog, zbilja bi bila šteta propustiti priliku da uhvatite Petra Grašu za riječ.  

Stoga pozivamo sve zainteresirane da 27. travnja dođu na Ekonomski fakultet u Zagrebu u Kongresnu dvoranu (DV 15) s početkom u 18h. Ulaz je za sve slobodan! Više informacija možete saznati na poveznici.

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS