0%
Posted inGOVORNIČKA ŠKOLA Novosti Projekti

Prijavite se na Govorničku školu 2017!

Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) treću godinu zaredom organiziraju projekt Govornička škola, koji iz godine u godinu broji sve više studenata i zainteresiranih pojedinaca. Prošle godine je sudjelovalo 80 studenata sa Sveučilišta u Zagrebu i Rijeci.

Studenti tijekom redovitih predavanja na fakultetima nemaju mogućnost za razvojem i usavršavanjem komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Cilj škole je pripremiti studente za kvalitetnu poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, oslobađanje straha od javnog nastupa, samostalno i uvjerljivo prezentiranje te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju.

   

Ovogodišnju Govorničku školu će pohađati ukupno 100 studenata, koji će tijekom trodnevne edukacije imati priliku slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, psihologije, sociologije te će steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu.

Kao i proteklih godina, Govornička škola će se održati u Hotelu Vila Ružica u Crikvenici od 13. do 15. listopada. Prijaviti se mogu svi studenti s bilo kojeg sveučilišta ili veleučilišta u Republici Hrvatskoj, a prijave će trajati do 6. listopada. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na sljedećem linku.

                                                               

Cijena Early bird kotizacija (do 24.9.) iznosi 400 kn, a nakon toga standardna kotizacija će biti 500 kn.
U cijenu su uključeni prijevoz iz Zagreba, smještaj u hotelu, trodnevna edukacija te polupansion. Osim predavanja, svaki dan će biti organizirana tematska druženja s ciljem međusobnog upoznavanja studenata i razmjene iskustava. 

Želja organizatora je da Govornička škola i idućih godina okupi proaktivne studente, koji žele steći nova znanja i vještine iz područja komunikacije, govorništva i javnog nastupa te pritom steći nova poznanstva.


Odgovori