Site Loader

Debatni klub EFZG zajedno s međunarodnom konferencijom za mlade Model European Union Zagreb – MEUZ 2017 uz potporu Europskog dokumentacijskog centra (EDC) knjižnice Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj organizira radionicu čiji je fokus javno govorništvo, debata, diplomacija i dijalog s ciljem rješavanja društvenih problema. Ako su to područja koja te zanimaju, pozivamo te da ne propustiš naš događaj!
Mjesto događanja je Kuća Europe, vrijeme 28. travnja s početkom u 9:30 sati, a radionica je potpuno besplatna, potrebno je samo prijaviti se na  poveznici.

Radionica obuhvaća sve što ti je potrebno za sakupljanje znanja o gore navedenim temama; imat ćeš priliku saslušati stručnjakinju za poslovnu komunikaciju i dugogodišnjeg natjecatelja brojnih međunarodnih debatnih turnira te priliku spoznati najvažnije komponente besprijekornog govora. Također, kroz kratku simulaciju rada institucija Europske unije, dajemo ti i priliku primijeniti i prikazati stečene vještine kroz javni nastup.
Raspored za dan je sljedeći:

9:30-9:50 – Prijava sudionika

9:55 – Uvod i otvaranje

10:00-10:45 – Prezentacije:
DKEFZG, Patrick Bedić, Predsjednik Debatnog kluba
MEUZ, Ivana Barac, Predsjednica MEUZa
EDC, Marija Šimunović

10:45-11:30 – Predavanje o EU, Srđan Kerčević, službenik za informiranje Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj/ Đana Petračija, suradnica za informiranje i komunikacije Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj

11:30-12:00 – Stanka

12:00-13:30 – Predavanje o debati i radionica: „Osnove argumentacije“; Lovro Šprem

13:30-14:00 – Stanka

14:00-15:30 – Predavanje o javnom nastupu i radionica: „Usavršavanje prezentacijskih vještina“ – format sustav-alat za prezentacije; Inga Lalić

Vidimo se! 🙂 

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS