0%
Posted inNovosti

Regrutacija 2022/2023

Student si i želiš svoje slobodno vrijeme iskoristiti na koristan i zabavan način? 

Brucoš si i želiš upoznati zanimljive ljude čiji su interesi slični tvojima?

Student si završnih godina studija i svoje posljednje mjesece studiranja želiš obogatiti volontirajući u udruzi koja radi na nagrađivanim projektima? 

Želiš biti dio zajednice u kojoj se svi osjećaju prihvaćenima, upoznati ljude različitih stavova, raditi na sebi i svojim komunikacijskim, prezentacijskim i socijalnim vještinama?

Imamo odličnu vijest za tebe – Debatni klub EFZG ostvarit će tvoje želje!

Mi smo udruga je koja na prvo mjesto stavlja timski rad pa se tako naši članovi uz međusobnu podršku poslovno i privatno uzdižu. U našoj udruzi stječeš iskustvo radeći na projektima, internim edukacijama, sudjelujući u team buildinzima, ali i zajedničkim izlascima na razne događaje. Možda zvuči zahtjevno, no vremena ima dovoljno jer se sve naše aktivnosti planiraju na vrijeme, a Ti uvijek odabireš na kojim ćeš aktivnostima biti prisutan. 

Iako smo Debatni klub Ekonomskog fakulteta, pozivamo studente svih fakulteta u Zagrebu da nam se pridruže. Što smo različitiji, to ćemo moći više toga ponuditi! 

Struktura naše udruge sastoji se od 5 timova, a Ti biraš 2 u kojima bi htio biti: Debaters team, HR & Education, PR & Marketing, Project Management team, Sales & Sponsorship.

Debaters Team

Debaters tim bavi se proučavanjem aktualnih tema i učenjem kako pretvoriti mišljenja u konkretne, razrađene i primjerima potkrijepljene argumente. Također uloga ovoga tima je obavještavanje članova Udruge o aktualnim pitanjima u Hrvatskoj.

HR & Education

Hr & Education tim je zadužen za edukaciju svih članova Udruge, praćenje njihovog osobnog napretka i daljnje usavršavanje. Uz to se bavi i organiziranjem sastanaka, teambuildinga, neformalnih druženja u svrhu zbližavanja svih članova.

PR & Marketing

PR & Marketing tim je čiji je glavni zadatak promoviranje Udruge, projekata i svih aktivnosti te stvaranje i održavanje njezina imidža. Članovi ovoga tima zaduženi su za izrađivanje vizualnog identiteta i marketinškog plana za projekte, pisanje članaka i vođenje društvenih mreža.

Project Management team

Project Management tim zadužen je za organizaciju projekata. Od početne ideje i njezina razvoja, odluke o provođenju projekta, njegovu planiranju i komunikacije s mogućim suradnicima pa sve do same realizacije projekta proces je zahvaljujući kojem članovi usavršavaju svoje organizacijske i komunikacijske vještine potrebne u poslovnoj komunikaciji.

Sales & Sponsorship

Sales & Sponsorship tim zaslužan je za ostvarivanje uspješne suradnje s potencijalnim sponzorima.  Članovi ovog tima poseban naglasak stavljaju na prenošenje vizije cjelokupne udruge našim potencijalnim suradnicima čija nam sponzorstva omogućuju uspješno provođenje projekata. 

Ako si se pronašao u jednom od ovih timova, prijavi se klikom na link: https://forms.gle/gPpRMADFpzumCoVN6.
Regrutacija novih članova* traje od 30. 09. do 16. 10.


Odgovori