Site Loader

Debatni klub EFZG-a, studentska udruga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, nastavlja svoj niz
uspješnih projekata. Projekt  “Tjedan društvene osviještenosti”, u sklopu kojega će se održati debata i predavanje na temu socijalnog i demografskog stanja u Republici Hrvatskoj,  svi zainteresirani moći će posjetiti 2. i 3.5.2017.  godine.

“Tjedan društvene osviještenosti”  započet će, u utorak, 2.5.,
u 15 sati, debatom čija je teza “Ovaj dom smatra da trošak resocijalizacije trebaju snositi  i društvo i resocijalizirani pojedinci”.

Članovi Debatnog kluba EFZG tako će posjetiteljima na zanimljiv način pružiti priliku da steknu nova znanja kako o samom socijalnom stanju, tako i o resocijalizaciji, u Republici Hrvatskoj i svijetu. 
Također, ovo je jedinstvena prilika za sve prisutne da se bolje upoznaju s temeljnim principima debatiranja. Nakon debate slijedi predavanje o sintetičkim drogama, kao jednim od najvećih uzroka ovisnosti.  Prvi dan ćemo završiti predavanjem predstavnika Ureda za resocijalizaciju.

Projekt se nastavlja u srijedu, 3.5., kada će predavanje održati demografski stručnjak i trenutno
posebni savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, profesor Anđelko Akrap.  Demografske prilike u RH jedna su od najčešćih tema političara i znanstvenika u posljednje vrijeme, a na samom predavanju moći ćete čuti koji su to najveći demografski problemi i njihova potencijalna rješenja.  Predavanje na temu “Povezanost demografskog i ekonomskog razvoja na primjeru RH”,  započet će u 14 sati.

Pozivamo sve studente i ostale zainteresirane građane da nam se pridruźe na projektu i u ugodnoj
atmosferi prodube svoje znanje o gorućim problemima današnjice. Svoj dolazak možete potvrditi na poveznici.

 

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS