Site Loader

Debatni klub EFZG treću godinu za redom organizira projekt ”Uhvati me za riječ”. Inspiracija za ovaj ciklus predavanja su slična predavanja s prestižnih sveučilišta kao što su Harvard, Stanford, Cambridge i ostalih poznatih sveučilišta, a o uspjehu projekta govori i Rektorova nagrada u 2016. godini te Dekanova nagrada u 2017. godini.

Predavanja uspješnih i renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju bit će održana na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a ulaz je slobodan za sve. Na predavanjima će govornici studentima govoriti o vlastitom putu do uspjeha, usponima i padovima te ih savjetovati kako nakon studija zakoračiti u poslovni svijet i zadržati motivaciju u tom izazovnom okruženju.

Kako je upravo motivacija glavna tema naših predavanja, ovogodišnja predavanja otvorit će Ana Bučević, motivacijski govornik koji se bavi osobnim i poslovnim razvojem. Uz to je autorica knjiga “Safari duha – knjiga o mudrosti odgoja”,  ” U Vortexu ostvarenih želja”  i  „ Što (ni) je ljubav“   u kojima podsjeća ljude na njihovu sposobnost kreiranja vlastitog života.

I ostali govornici ove sezone iznimni su pojedinci iz raznih područja poput sporta, komedije, komunikacija i marketinga, ali i fizike. Tako je gost drugog predavanja direktor Weekend Media Festivala, najvećeg medijskog festivala u Hrvatskoj. Radi se o Tomi Ricovu koji je ujedno direktor event agencije Pepermint i jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-eva.

Naša sljedeća gošća je kraljica atletike i najbolja hrvatska skakačica u vis Blanka Vlašić. Dvostruka svjetska prvakinja dobro zna da je put do uspjeha posut trnjem, ali i da to nije izlika za odustajanje.

Gost četvrtog predavanja je hrvatski fizičar i izumitelj Damir Pavuna. Svestrani profesor sa švicarskog Instituta za tehnologiju govori pet jezika, autor je preko 150 znanstvenih radova, a dobio je odlikovanje Red Danice hrvatske s likom Nikole Tesle za osobite zasluge u izumiteljstvu, 2006. godine.

Na kraju projekta i zadnjem predavanju posjetit će nas najpopularniji i najtraženiji komičar u Hrvatskoj Ivan Šarić za čije nastupe se uvijek traži karta više, a njegovi nastupi davno su prerasli klubove i ušli u koncertne dvorane i kazališta.

S obzirom na ovogodišnju postavu govornika, ne sumnjamo da će treća sezona projekta „Uhvati me za riječ“ biti najuspješnija do sad! Vidimo se na našim predavanjima koja će se održati od ožujka do svibnja na EFZG-u.

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS