Site Loader

Debatni klub EFZG nakon uspješne druge sezone projekta nastavlja s ciklusom predavanja koji se pokazao kao pun pogodak među studentima jer naglašava da su motivacija i upornost glavni temelji za uspjeh u  privatnom i poslovnom životu.

Gosti druge sezone bili su borac Mirko Filipović, stručnjak za komunikaciju Kristijan Sedak, izvršni direktor Tankerske Next Generation (TNG) John Karavanić, frontmen Zabranjenog pušenja Davor Sučić, ekonomski analitičar Milan Račić, glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica te pjevač Petar Grašo. Svi oni govorili su o usponima i padovima koji su obilježili njihove karijere, ali i oblikovali ih u osobe koje su danas.

Ana Bučević koja je po struci profesor kineziologije, rano je zaključila da dobar profesor znači biti i dobar odgajatelj. Zato se fokusirala na razvoj emocionalne inteligencije kod djece te pokrenula program Safari duha koji se temelji na razvijanju temeljnih životnih vrijednosti.. 

Svoje znanje i metode okupila je u prvoj knjizi “Safari duha – knjiga o mudrosti odgoja”, koja je ujedno i najprodavanija knjiga o odgoju u Hrvatskoj. Njen rad ubrzo je prepoznat od strane poduzeća koja žele povećati svoju produktivnost i učinkovitost pa često sudjeluje na team buliding programima, a održala je i preko 50 seminara o sposobnosti kreiranja vlastitog života u cijeloj regiji.

Uz knjigu “Safari duha – knjiga o mudrosti odgoja”, objavila je još dvije knjige, “U Vortexu ostvarenih želja” i “Što (ni)je ljubav” koje kao i prva knjiga nose titulu bestselera. 

Ana će i nama govoriti o samopouzdanju, osjećajima i ostalim životnim vrijednostima koje kreiraju naše ponašanje, osobnost i utječu na to kako iskorištavamo prilike koje nam se pružaju.
 Zato posjetite naše predavanje 8. ožujka na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i naučite kako iskoristiti svoj puni potencijal!
Ulaz je slobodan, a početak predavanja je u 18h.

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS