0%
Posted inUHVATI ME ZA RIJEČ

Uhvati me za riječ 2020 – Digitalno izdanje #sofaedition

Proteklih godina imali ste priliku sudjelovati na projektu „Uhvati me za riječ“ u kongresnoj dvorani na prostoru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. No ove godine „Uhvati me za riječ“ seli se u udobnost vašeg doma! Podsjetimo se, „Uhvati me za riječ“ je ciklus predavanja renomiranih pojedinaca iz našeg društva, a tema su motivirajuće životne priče o osobnom uspjehu. Zbog novonastale situacije, peto izdanje ovog projekta ujedno će biti i prvo digitalno odnosno online izdanje. Pridružite nam se u ovom inovativnom poduhvatu i otkrijte koje smo govornike pripremili za vas ovoga puta.

Digitalno izdanje provodit će se u obliku intervjua koji će biti snimljen, a potom i objavljen na službenoj Facebook stranici Debatnog kluba i službenom Youtube kanalu kako biste mu mogli pristupiti kada god poželite. Velik dio ove konferencije je interakcija između predavača i publike, a kako bismo zadržali taj odnos omogućili smo vam da se u razgovor uključite sa svojim pitanjima, i to na način da svoja pitanja koja želite postaviti predavaču objavite na Instagram ili Facebook objavi koja najavljuje našeg slijedećeg govornika.

Naš prvi gost bio je Alan Sumina, a snimka intervjua se od 30. travnja nalazi na našim društvenim mrežama. Pogledajte informativni razgovor sa CEO-om Nanobita i saznajte kako je izgledao njegov put do vrha te odgovore na mnoga druga zanimljiva pitanja poput najdražeg okusa sladoleda.

Od 7. svibnja na našim ste društvenim mrežama mogli pogledati i razgovor sa svima poznatom glazbenicom Lanom Jurčević, a sredinom svibnja očekuje vas  gospodin Uroš Kalinić.

Pratite i dalje naše objave jer smo za vas pripremili niz zanimljivih pojedinaca koji su spremni s vama podijeliti svoju životnu priču! #sofaedition


Odgovori

scroll up button