0%
Posted inProjekti WHAT DO YOU DO?

What do you do? – direktor marketinga

 

U “ona” vremena kada je bilo sasvim normalno otići na koncert, u izlazak pa čak i na predavanje na faks imala sam priliku posjetiti Coca – Colu HBC. Doživjeti obilazak tvornice u glavnom gradu i na vlastite oči vidjeti kako nastaje boca koja se puni svima nam dobro znanim slatkim napitkom. Nakon obilaska postrojenja, sjeli smo u Coca – Cola dizajnirani ured i upijali informacije o poduzeću. Nakon “inside” informacija na “podij” je stupio regionalni menadžer za prodaju. 

 

Očekivala sam da će osoba na toj poziciji u svom izlaganju biti hladan i štura u dijeljenju informacija, što se na moje iznenađenje nije dogodilo. Otvoreno i srdačno ispričao nam je svoju priču. Fotografijama i sjećanjima iz studentskih dana te mnoštvom osobnih detalja opisao je svoj put razvoja karijere. Istaknuo je trud i naporan rad koji su ga gurali do poziciju na kojoj je tada bio. Od tog posjeta Coca – Coli do danas prošlo je određeno vrijeme, ali iskrenost i otvorenost tadašnjeg menadžera Coca – Cole nije nimalo splasnulo u mom sjećanju. Stoga, kad smo razmišljali koga pozvati u What do you do? nije bilo potrebno razmisliti dva puta. Napisala sam “ogromnu poruku” i poslala je preko LinkedIna Igoru Bušljeti. Sada direktoru marketinga u Nexe grupi. Nexe grupa je regionalni proizvođač građevinskog materijala poput cementa, crijepa i opeke. Možda si za Nexe prvi puta čuo/čula nakon potresa koji je zahvatio Sisačko – moslavačku županiju gdje je Nexe donirao građevinski materijal za obnovu pogođenog područja. Time je pomogao mnogim obiteljima da se vrate u svoje domove i nastave živjeti najbolje što se može. Zanimljivost koja se veže uz Nexe grupu je i da u svom portfelju posjeduje vinariju, ali i rukometni klub Nexe iz Našica.

 

Sada kada malo bolje znaš tko je Nexe, ali i Igor Bušljeta vrijeme je da pogledaš video. Stoga, ne čekaj nego kreni s gledanjem! 

 

 

Autorica: Petrušić Marija


Odgovori