Site Loader

Već si nekolicinu puta čuo skraćenicu SaaS, ali nikako da otkriješ što je to? Worry no more! Odgovor na ovo pitanje, ali i mnoga druga, dat će nam Mediatoolkit. Mediatoolkit je nastao u tvornici jedne od najvećih agencija za digitalni marketing u ovom dijelu Europe – Degordian. Danas Mediatoolkit broji preko 600 klijenata u više od 100 zemalja diljem svijeta, a sve to sa sjedištem u Zagrebu. Cijela priča razvila se oko istoimenog alata – Mediatoolkit – koji prati medije u realnom vremenu. Ako vodiš neki račun na društvenim mrežama, web stranicu ili blog, njihove usluge i alati biti za ti najbolji prijatelj! Software prati društvene mreže, portale, blogove i forume te prikupljene podatke analizira i šalje krajnjim korisnicima statistiku mailom odnosno mobilnom aplikacijom. 

 

U video prilogu ispod predstavit ćemo Vam vodeće stručnjake iz poduzeća Mediatoolkit: voditeljicu Account Executive tima – Martu Cuculić, voditelja Marketing tima – Matiju Marteka te voditeljicu Customer Success Managementa – Anitu Gazica. Upitali smo ih da opišu svoj poslovni put i zadatke na tim pozicijama, pa saznali da je Matija krenuo još kao student raditi za Mediatoolkit i budućnost vidi u online oglašavanju, Marta je prvotno krenula s pozicije Junior Account Manager, a danas je zadužena za dovođenje novih klijenata, dok Anita već nekoliko godina vodi svoj tim, podijeljen na dva dijela gdje svi proaktivno rade na zadovoljstvu klijenata. 

 

Što ih je inspiriralo na rad u Mediatoolkitu na ovim pozicijama, što ih je zadržalo, koje su prednosti i izazovi takvih poslova, što savjetu i kako ti možeš ostvariti isto… možeš sam doznati na linku ispod koji te uvodi u sve što trebaš znati o radu u Mediatoolkitu. 

 

What do you do? – Mediatoolkit 

 

Autorica: Anabel Barišić

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS