Site Loader

Da li si se ikada zapitao tko stoji iza svih onih SMS-ova i mailova koje dobiješ za autentifikaciju svoga identiteta ili Viber poruke od banke, trgovina o novostima i pogodnostima? 

Infobip je globalna platforma za komunikaciju u “oblaku” koja omogućava tvrtkama da izgrade povezana korisnička iskustva u svim fazama korisničkog putovanja, uz lagane i kontekstualizirane interakcije preko preferiranih kanala kupaca. IT tvrtka osnovana je 2006. godine u Vodnjanu, a danas ima monopol nad većinom svjetskog tržišta. Ne tako davno, točnije 2020. godine postali su prvi hrvatski Unicorn. Što nas sve još očekuje ako im je slogan “We are just starting”? 

Sve detalje nam donosi Damir Prusac koji je 22 godine iskustva prikupio na velikim projektima softverskog i sistemskog razvoja, gradeći velik dio karijere u “Ericsson Nikola Tesla”. Okušao se i pisanju, pa je tako 2015. godine objavio knjigu “On the Trace of Agile Leadership”, nakon koje je održao još mnoga predavanja na tu i srodne teme. Trenutno se nalazi na poziciji Vice President of Engineering Infobipa gdje već tri godine doprinosi jačem pozicioniranju poduzeća kao centra izvrsnosti inženjerstva, s fokusom na implementaciju novih procesa i proizvoda za naprednu automatizaciju i digitalizaciju. 

Što se krije iza ove titule, tj. koje su obveze, povlastice i odgovornosti takvoga posla, odgovori na ova i mnoga druga pitanja nalaze se na linku ispod!

https://youtu.be/pmO6gAKJB_E 

 

autorica: Anabel Barišić

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Društvene mreže

KONTAKTIRAJTE NAS