0%
Posted inWHAT DO YOU DO?

What do you do?

Dok se ti baviš projektima, zadacima i drugim studentskim aktivnostima tvoji roditelji, prijatelji i poznanici muku muče s poslom i zadacima koji im isto kao i tebi zadaju glavobolju. Pitaš se kako izgleda njihov radni dan? Što radi neki direktor, voditelj odjela ili član nekog tima? Na ova, ali i mnoga druga pitanja imamo odgovor u sklopu projekta What do you do?

 

Vođeni ciljem da na zabavan način svima zainteresiranima omogućimo uvid u tipičan radni dan sudionika projekta odlučili smo po prvi puta realizirati 100% online projekt u skladu s novo – starim okolnostima (Coronom) i time barem malo utažiti znatiželju svih nas! Ovim projektom nećemo se samo zabaviti i upoznati nove ljude. Naučit ćemo koje se sve aktivnosti obavljaju na određenim pozicijama u poduzeću te se inspirirati pričama naših sudionika, ali i mudrim savjetima koje nam udjele! Kroz šest tjedana upoznavat ćemo različite sudionike i poduzeća u kojima rade te na vlastitom dlanu vidjeti kako izgleda njihov radni dan.

 

Stoga, budno pratite naše društvene profile i pretplatite se na YouTube kanal kako bi odmah saznala sve novosti vezano uz projekt, ali i mnogo više!

 

Debatni klub EFZG (@debatniklub_efzg) • Instagram

Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu: Overview | LinkedIn 

Debatni klub EFZG | Facebook 

Debatni klub EFZG – YouTube  

 

 

Autorica: Petrušić Marija


Odgovori