0%
Posted inNovosti Projekti UHVATI ME ZA RIJEČ

Na četvrto predavanje niza „Uhvati me za riječ“ – dolazi nam glazbenik iz Zabranjenog pušenja – Davor Sučić

Debatni klub EFZG organizira niz predavanja istaknutih uspješnih pojedinaca iz različitih sektora i područja djelovanja pod imenom „Uhvati me za riječ“, sada već drugu godinu zaredom. Projekt je okrunjen nagradama Fakulteta i Sveučilišta te vam jamčimo da dolazak nećete požaliti. Štoviše, otići ćete  kući bogatiji za brojne mudre savjete i motivaciju za daljnje učenje i rad na sebi.

Do sada smo na ovim predavanjima ugostili K-1 i MMA legendu Mirka Filipovića, komunikologa Kristijana Sedaka – profesora s Hrvatskog katoličkog sveučilišta te izvršnog direktora Tankerske Next Generation, Johna Karavanića.

Sva tri govornika su na svoj jedinstven i zanimljiv način održali predavanje o svome životu, karijeri i usponu te nam tako približili ono što često nazivamo „tajnama uspjeha“, iako i sami tvrde da nema ničeg skrivenog u njihovoj motivaciji. Karakterizira ih da su uspjeli zahvaljujući svojim sposobnostima, radom, požrtvovnošću i neposustajanjem.

Iako su naši dosadašnji govornici utabali težak put obzirom na oduševljenje publike koje je svaki od njih izazvao, uopće ne sumnjamo da će i naš četvrti govornik, frontmen sarajevske grupe s dugogodišnjom povijesti „Zabranjeno pušenje“ obogatiti sve prisutne za nova znanja i mudrosti. Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sexon, u svojoj biografiji ima nanizane brojne nagrade i priznanja za svoje djelovanje, što nam puno govori o kvaliteti njegove glazbe i znanju na područjima kojima se bavi. Sexon je diplomirao povijest i sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, bavi se humanitarnim radom, kolumnist je časopisa „Glas Slavonije“ te još puno toga.

Naši roditelji su odrasli na njegovim pjesmama, a nikome s ovih područja život ne prođe da barem jednom ne čuje stihove Zenica bluesa.  Zasigurno ćemo saznati pokoju pikanteriju iz showbusinessa i svijeta stvaranja glazbe koja je obilježila cijeli jedan pokret i golemi komad povijesti svih nas.

Zabilježite datum 7. travnja i vremenski termin od 18 sati i kao dodatak napišite dvorana 7 na svima nam poznatom mjestu, Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Odvažite se i možda baš vi uhvatite jednog od najpoznatijih glazbenika i tekstopisaca ovih prostora za riječ!

Ulaz je slobodan za sve koji se žele pridružiti.    


Odgovori

scroll up button