Projekt “Uhvati me za riječ” nagrađen Dekanovom nagradom

Povodom 97. obljetnice Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, 1. prosinca 2017. godine u Kongresnoj dvorani EFZG-a, studentima su bile dodijeljene nagrade za seminarske, završne i diplomske radove te nagrade za najbolje projekte u akademskoj godini 2016./2017.

Članovi Debatnog kluba EFZG: Laura Grbić, Klara Dragišić, Luka Perović, Domagoj Leko i Ivan Pavičić; ove su godine dobitnici posebne Dekanove nagrade za projekt Uhvati me za riječ uručene od strane dekana Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, prof.dr.sc. Lajoša Žagera. Prošle godine isti projekt bio je nagrađen Rektorovom nagradom.

Projekt Uhvati me za riječ drugu godinu zaredom organizirao je Debatni klub EFZG. Projekt je održan u periodu od 3. do 5. mjeseca na Ekonomskom fakultetu po uzoru na Harvard, Stanford, Cambridge i ostala svjetska priznata sveučilišta. Osmišljen je kao ciklus predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Predavači koji su gostovali prošle godine su: Mirko Filipović, Kristijan Sedak, John Karavanić, Davor Sučić, Milan Račić, Petar Grašo te Doris Pinčić Rogoznica.

Dobitnicima nagrade čestitamo na priznanju i uloženom trudu te im želimo puno uspjeha, ustrajnosti i sreće s budućim projektima. 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *