Site Loader

Signum Media Digital posluje preko 5 godina koristeći inovativne načine rješavanja digital sineage problema, a to ih čini jednom od vodećih tvrtki u Hrvatskoj i regiji u tom polju. Prvi su brand koji ima svoje pogone proizvodnje različitih digitalnih panela. Njihov tim stručnjaka neprestano se bavi osmišljavanjem i razvojem inovativnih proizvoda kako bi bili u skladu s kretanjima na tržištu.

U potrazi su za mladom, ambicioznom i kreativnom osobom za rad u dinamičnom timu. Uz mogućnost Internshipa nude mogućnost stalnog zaposlenja i ostvarivanja dugoročnog radnog odnosa.

Tvoji glavni zadaci bili bi osmišljavanje i objava sadržaja na društvenim mrežama, kreiranje i optimizacija oglasa na Google Ads platformi, povećanje vidljivosti kompanije kroz upravljanje digitalnim kanalima, aktivna komunikacija i suradnja s prodajnim timom te potpora prodajnim aktivnostima.

Uvjete koje traže su nužno iskustvo u alatima Google Ads, Google Analytics, Facebook Business Manager, a prednost je poznavanje alata Google Tag Manager i Google Data Studio. Poželjno je minimalno godina dana radnog iskustva na istim i sličnim poslovima.

Rok za prijavu je 24.06. Pošalji svoj CV na iva@signum-media.com. Poželjno je priložiti prethodne radove i iskustvo. Više o samim uvjetima i zadacima koji se od tebe traže saznaj na Studentski posao ili HoćuPosao.

Sretno!

 

 

Lovro Ibriks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *