Ulovite specijalisticu za digitalni marketing Idu Pandur za riječ

Projekt Debatnog kluba EFZG ”Uhvati me za riječ”, osmišljen je kao ciklus predavanja koji će u periodu od 3. do 5. mjeseca, četvrtkom navečer na Ekonomskom fakultetu, nastojati premijerno u Republici Hrvatskoj, po uzoru na prestižna sveučilišta kao što su Harvard, Stanford, Cambridge, organizirati predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Kroz predavanja govornici će pokušati studentima približiti njihov put do uspjeha, te ih savjetovati kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet. Partner na projektu je Hrvatska udruga mladih.

U sklopu ovoga projekta, održano je već 7 predavanja: od Saše Bunete, Nenada Bakića i Miroslava Ćire Blaževića, Tončija Huljića, Kristine Ercegović, Hrvoja Prpića do Sheena Ayukawe. Sljedeće, 8 predavanje, ujedno i posljednje u ciklusu, održati će Ida Pandur, specijalistica za digitalni marketing i poduzetnica.

Ida Pandur mlada je specijalistica za digitalni marketing koja od 2013. radi kao izvršna partnerica u digitalnom joint venture Grey Entourage agenciji. Ida ima iskustva u izgradnji tvrtke od nule, stjecanju i održavanju klijenata u digitalnom sektoru, kreiranju digitalnih kampanja, upravljanju projektima, talentima i poslovnom razvoju. Prije dolaska u Grey, radila je kao VP za vanjske odnose u jednom od prvih medijskih agencija u regiji – iSTUDIO, gdje je uspješno rukovodila odjelom strategija i prodaje od 20 ljudi s godišnjim rastom od 100% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu i preko 500 digitalnih projekata za najveće tvrtke u regiji. Ida je pokrenula projekt start-up Bizmeet.me – društvena mreža namijenjena poslovnim ljudima koji puno putuju, svojevrsna kombinaciju LinkedIna i Foursquarea.

Predavanje će se održati 19.5.2016. u dvorani 51 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, s početkom u 18 sati. Više informacija možete pronaći na sljedećem linku ili na Facebook stranici Debatnog kluba EFZG.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *