0%
Posted inProjekti WHAT DO YOU DO?

What do you do? – poduzetnica i glavna urednica

 

Nakon kratkog odmora povodom Uskrsa vrijeme je da se vratimo uobičajenim aktivnostima i zaposlimo moždane vijuge. Kako ovaj “povratak” ne bi bio previše stresan donosimo vam još jedno izdanje What do you do? projekta. 

 

Ovaj tjedan imali smo čast “ugostiti” poduzetnicu i glavnu urednicu Zaposlene. Zaposlena je hrvatski magazin koji obrađuje tematiku ženskog poduzetništva, izazove s kojima se žene susreću u karijeri, savjete kako sačuvati zdravlje te mnogo više. Iza ovog časopisa krije se istoimeno poduzeće koje posluje preko 20 godina. Točnije, od 1994. godine, a smješteno je u srcu Zagreba. Osim izdavanja tri različita časopisa poduzeće se bavi organizacijom projekata poput “Mentorstvo kao oblik networkinga” i “Žena godine”. Zanimljivost koja se veže uz Zaposlenu je da je ono obiteljsko poduzeće. Naime, prije nego je Ana Gruden preuzela funkciju glavne urednice poduzeće je vodila njezina majka.

 

Svoju karijeru Ana je započela još u studentskim danima. Kao balerina radila je u kazalištu Komedija i studirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Po završetku studija svoje baletne špice (nije pogreška, Google-aj i saznaj što je to) vješa o klin i počinje raditi kao novinarka u poduzeću. Za sebe kaže da je feministkinja jer smatra da žene i muškarci trebaju biti ravnopravni što prenosi kroz razne edukacije i konferencije. Što je poručila nama možeš saznati u videu 😀

 

 

Autorica: Petrušić Marija

 


Odgovori

scroll up button